Wednesday, 1 October 2014

Kami Masih Mengumpul Dana

huhuhuh
tetiba Sch@ rasa macam down pulak ..
bila mana nak minta sedikit pertolongan dikalangan rakan2 sepejabat
dikenakan syarat

Nak minta bantuan dari segi kewangan tidak dibenarkan didalam pejabat ni ..
Adoi .. Sch@ sekadar email kepada mereka rasa-rasa nak menderma di persilakan ...
tapi kalo tak nak .. tak perlu di KAU sebarkan ke pihak management
amal jariah je Kak Ton Oi ..
Nak buat bagi
Tak nak ..xpayah burukkan keadaan .. Takat RM0.10 .. pun nak kira Meh ??

Sedang mencari cara terbaik bagi meluaskan dana ...
SEDIH!!


moga Allah permudahkan & pertemukan dengan mereka yang berhati mulia .. Aamiinn







** Kedekut lagi kan Minyak dah naik 20 sen!!


9 comments:

anajingga said...

semoga dipermudahkan..amin.

Saya said...

ada projek apa tu?

XpandingLoVe said...

TQ anajingga

"Saya" tq for coming ...
projeck antara kami nak membantu menghidupkan suasana ceria untuk anak-anak yatim .. 1st projek untuk umah alkhair - nak start kene ada jumlah kewangan yang mencukupi .. now xcukup lagi ..

Kakzakie said...

Dana utk apa ni Sch@?
Rasanya kalau baik dari 1000 org mesti separuh ada yg ok kot...

Cikgu Norazimah said...

saba je dear..semoga dipermudahkan..biasalah ramai manusia jenis busuk hati ;)

Saya said...

hai scha, ni maksu ler. maksu dari coretan maksu, sekarang ck publication. nanti bagilah nombor akaun maybank untuk sampaikan sumbangan, setakat 2 ringgit, 3 ringgit ada ler. boleh ke?

dan jom ler sertai contest yang maksu sedang anjurkan :D

XpandingLoVe said...

KakZ,

Dana untuk beri sumbangan @ bantuan ubahsuai tempat tinggal anak yatim ..

Alhamdulillah takat ni ada la kurang dr 10 ..

XpandingLoVe said...

Cikgu Norazimah...

Memang bersabar je ni kak .. tunggu masa je nak chalo .. huhuhuhu

XpandingLoVe said...

Maksu ... alololo .. ingatkan sapa la tadi ...

Boleh sangat la singgit dua tu .. dapat sangat emmebantu menggenakakn nilai RM9 jadi RM10 kan kan kan ..
asalkan ikhlas Maksu ..

Nnati Sch@ bincang dengan kawan2 utk kutipan luar juga .. InsyaAllah